Színpadbérlés vagy vétel? Szerintünk Ön éppen megtalálta a világ legjobb színpadát!
 
Színpadbérlés.com - bérlés & vásárlás

Színpadbérlés, alumínium tartószerkezet és fedések szerkezeti TÜV bizonylattal

Színpadbérlés, színpadfedés rendszerek TÜV-bizonylattal, bérlés vagy vásárlás

Mobilszínpad vagy színpadfedés? Bérlés vagy vásárlás? Színpadbérlésre vagy színpadfedésbérlésre keres megbízható és kényelmes megoldást? A legjobb helyen jár! Itt gyors kiszállítással, TÜV bizonylattal, professzionális üzemeltetéssel és telepítéssel, last minute akciókkal bérelhet mobilszínpadot, színpadfedést. Vagy extra rövid határidővel vásárolhatja meg saját, piacvezető minőségű színpadát vagy fedését! A Színpadbérlés.com örömmel segít Önnek színpadbérlésben vagy értékesítésben, színpadfedések, egyedi dobogórendszerek, tartószerkezetek tervezésében, építésében, legyen az konferencia, koncert, kiállítás vagy vállalati rendezvény. Keressen bátran a honlapon keresztül vagy írjon az info@szinpadberles.com email-címre!

Kültérre és beltérre kínálunk mobilszínpadot és színpadfedést üzemeltető személyzettel vagy üzemeltető személyzet nélkül, szállítással, oktatással, telepítéssel. Segítünk a pályázatokhoz szükséges technikai dokumentációban. Kérje ingyenes konzultációnkat!


Bérbevehető és megvásárolható termékeink

Tomkostage TS3 színpadbérlés

színpadbérlés
Tomkostage TS3 színpadrendszer

Extrém tartós, önszintező színpadelem made in EU

Az Európai Unióban, Szlovákiában készült mobilszínpad rendszer, mely az elérhető legmagasabb minőséget képviseli. Budapesten megtekinthető, kipróbálható. Csatlakozzon a Tomkonetwork-höz, és a rental hálózaton keresztül bérelhet és bérbe is adhat! Kizárólag a legjobb minőségű, az elérhető legstabilabb, minden fontos EU engedéllyel és bizonylattal rendelkező Tomkostage TS3 színpadok jelentik kínálatunk gerincét. Abszolút prémium minőség, ultrakönnyű színpadelemek, görnyedésmentes építés és bontás, extra magas teherbírás. Számos forma elérhető, legyen az kör, ellipszis, háromszög vagy ötszög. Egyedi színpadgyártás is kérhető, tetszőleges méretben és formában.

A mobilszínpad, amire büszkék vagyunk

A Tomko célja a világ legjobb színpadának megtervezése. Immár a harmadik, eddig legtökéletesebb verzió megérkezett Magyarországra és Romániába is. Villámgyors építés és bontás, piacvezető tömeg per terhelhetőség arány, ultra stabil korlát és lépcső, bármilyen forma, akár ledvilágítású, DMX vezérelhető plexi lap. Extrém körülmények között tesztelt, extrém tartós színpad, 3 év teljeskörű garanciával! Szerintünk sem párja, sem ellenfele nincs a piacon. Színpadbérlés Tomko mobilszínpadból!


TAF alumínium tartószerkezetek

színpadbérlés
TAF fesztivál színpadfedés

Piacvezető alumíniumszerkezet tervező és gyártó

A Truss Aluminium Factory a.s. (TAF) 1998 óta van jelen az iparágban. A TAF ez idő alatt a világ egyik vezető gyártója lett az alumínium rácsos tartószerkezetek gyártása terén. Rácsos tartószerkezet rendszereit világszerte a piac egyik legjobb termékeiként értékesítik. A variálhatóság, a kis tömeg, a rugalmasság és a felhasználóbarát kezelhetőség alapvető tulajdonságok, amelyekkel egy jó alumínium szerkezetnek rendelkeznie kell.

A kiváló minőségű anyag, a szigorúan ellenőrzött hegesztési folyamat, a gondos tesztelés és a magas színvonalú csomagolás együttesen teszik a TAF termékeket azzá, amik. A TAF rendszereket általában mindenféle alkalmazáshoz használják, a kis világítási tervektől kezdve a kiállítási és bemutató standokon át a nagyméretű színpadszerkezetekig. A truss rendszereket a szórakoztatóiparban, a zeneiparban és a vállalati rendezvényeken, valamint az építészek és a tervezők is használják.

Szeretné megtudni, mennyibe kerül? Nézzen körbe itt!

Segíthetünk még valamiben?

Színpadon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon segítséget talál