Színpadbérlés.com - Éppen rátalált az ideális színpadra!

Színpad bérlés kapcsolat prémium dobogóhoz

színpad bérlés kapcsolat

Kérdezzen bátran!

Ha bármilyen kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk színpad bérlés kapcsolat prémium dobogóhoz űrlapon keresztül! Szívesen segítünk színpad bérlés lebonyolításában, tervezésben, árajánlat készítésében, pályázatokhoz szükséges szakmai anyagok összeállításában, legyen szó színpadról, tartószerkezetről, vagy bármilyen más, színpadtechnikai szolgáltatásól. Megbízható gyártók széles termékpalettájáról választhat, döntéséhez az elérhető összes segítséget megadjuk. Szakértő kollégáink örömmel megosztják rendezvények és telepítések százain szerzett tapasztalatukat Önnel!

A színpadrendszerek, színpadfedések, alumínium tartószerkezetek bérbeadása, tevezése és forgalmazása mellett olyan idekapcsolódó, komplex rendezvénytechnikai szolgáltatások megoldásával is foglalkozunk, mint

  • film- és műsorkészítés,
  • TV felvétel,
  • élőképkeverés,
  • internetes stream,
  • operatőri munka,
  • drónfelvétel,
  • világosítás és hangosítás,
  • óriás LED kijelzők.

Ha bármilyen kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot bátran! Szívesen segítünk tervezésben, árajánlat készítésében, pályázatokhoz szükséges szakmai anyagok összeállításában, legyen szó színpadról, színpadfedésről vagy bármilyen más, alumínium tartószerkezetről.

Nem csak színpadot keres? Partneroldalaink széleskörű rendezvénytechnikai szolgáltatásokban tudnak segíteni:

Bátran bízza ránk rendezvénye lebonyolítását vagy komplex rendezvénytechnikai beszerzését, örömmel segítünk Önnek mindenben!

E-mail: rendeles@szinpadberles.com
Mobil: +36 70 4646 336, +36 70 4646 334

Színpad bérlés kapcsolat űrlap

A Kapcsolat űrlap kitöltésével küldhet nekünk azonnali üzenetet! Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki! Ha megadja telefonszámát is, munkatársunk rövid időn belül vissza tudja hívni. Kérjük, adja meg, hogy bérlés vagy vásárlás ügyében veszi fel velünk a kapcsolatot! Adatait a hatályos GDPR szabályozásnak megfelelően kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. Ha szívesebben kommunikál emailben vagy telefonon, megtalálja elérhetőségeinket a Kapcsolat űrlap felett.


Keressen minket a kapcsolat űrlapon keresztül és visszahívjuk!


Ha szeretné látni, hogyan és milyen eszközökkel dolgozunk, tekintse meg referenciafotóinkat és videóinkat itt!

Outline Central Europe Kft
Cégjegyzékszám 01-09-915153
Statisztikai számjel: 14685796 7490 113 01
Adószám 14685796-2-41
EU VAT: HU14685796
Székhely 1137 Budapest, Katona József utca 28. 5. em. 27.
HUF számlaszám: 16200120-18547175
Ügyvezető: Sarbó Gergely
EORI: HU0103751720