Színpadbérlés vagy vétel? Szerintünk Ön éppen megtalálta a világ legjobb színpadát!
 
Színpadbérlés.com - bérlés & vásárlás

Rólunk mondták megrendelőink

Ügyfeleink véleménye

Lehet a Tomkostage a világ legjobb színpada, vagy lehet a TAF a világ legjobb színpadfedése. A legfontosabb akkor is az, amit ügyfeleink és partnereink mondanak rólunk.

Rólunk mondták: szerintünk a világ legjobb színpadrendszere
Szerintünk a világ legjobb színpadrendszere

Rólunk mondták ügyfeleink

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata

„Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata az Outline Central Europe Kft-vel állapodott meg az Euro2020 futballmérkőzéseinek ledfalas kivetítésében. Bár az ötlet a részünkről szinte az utolsó pillanatban fogalmazódott meg, a megvalósítás a cég jóvoltából hibátlanra sikeredett.

Hihetetlen profizmussal történt a ledfal le- és felszerelése, az üzemeltetés valamint az eszköz felügyelete a rendezvény ideje alatt. Mindez határidőre, pontosan, korrekt áron!

Köszönjük!”

Gressó Ildikó

kabinetvezető
Novara Coop

Fantasztikus csapatuk van! Köszönjük a segítségüket, hogy létrejöhetett a rendezvényünk!

Peterdy Orsolya

Rotaract Klub

” Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből. “

Nagy Viktória

Royal Orfeum

” Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni! “

Sziklai Ildikó

CEO
MBS Pro

”Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great…”

Piotr Ługowski

CEO

Szeretné megismerni színpad és tartószerkezet referenciákat? Nézzen körbe itt! Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy-egy ilyen megoldás? Itt talál árakat és kérhet egyedi árajánlatot!